fbpx

AVLYST!

På grunn av den stadig usikre situasjonen rundt Covid-19 må CC Cowboys avlyse mye av sin aktivitet i sommer.
Vi jobber med å få til en ny dato på et senere tidspunkt.

Magnus Grønneberg gjør noen solokonserter i sommer, og har takket ja til å spille den opprinnelig oppsatte datoen.
Samme kveld som Marion Ravn, som jo har en lang historie etter at de var på Hver Gang Vi Møtes samme sesong.
Mer informasjon om dette kommer.

Vi beklager så mye til dere som hadde gledet dere til CC Cowboys, men som dere sikkert skjønner er det lite vi kan få gjort med dette i tiden vi er inne i.

AVLYST! CC Cowboys til Drøbak sommeren 2021

CC Cowboys har turnert uten stans i over 15 år, og i 2019 har de tatt seg et vel fortjent hvileår. Bandet hadde et behov for å stoppe opp og ta innover seg hvor de har vært, hva de har gjort, få litt avstand fra hverandre, og jobbe med nye ideer.

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

Magnus Grønneberg utdyper:
"- CC Cowboys er et band som har hatt en høy marsjfart - lenge. Vi er en klokke som står stille. Vi går riktig to ganger i døgnet. Vi definerer ingenting lengre. Vi er ikke den nye vinen. Vi er et av de gamle banda som aldri gir opp. Vi er de som bare fortsetter og fortsetter. Vi er CC Cowboys."

Marion Ravn også til Drøbak

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn og kanskje mer i 2021 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er en ekstatisk artist om forteller at hun i 2021 reiser ut på en akustisk turné sammen med sin faste musiker-makker Jan Ole Kristensen.

Gled dere til en fantastisk helaften 23. juli
- i Badeparken i Drøbak


Partnere:

Kopirett © Gitarer ved fjorden