fbpx

Dette arrangementet er utsatt!

Dette arrangementet er utsatt til 2021

Grunnet anmodning fra myndighetene den 25. april 2020, hvor det er lagt ned forbud mot konserter og arrangementer over 500 personer. Ser vi oss nødt til å utsette denne konserten til 2021. Opprinnelig konsert dato 22. august er derfor til 21. august 2021. Billetter du har kjøpt til årets konsert, vil fungere like fint i 2021.

Mari Boine til Drøbak 2021

Endelig kommer Mari Boine til oss i Drøbak.

Norsk-samiske Mari Boine

Mari Boine er en fremtredende norsk-samisk artist, som er kjent for å ha modernisert samisk musikk ved å bruke elementer fra joiken, men også fra blant annet jazz, rock og andre folkemusikalske tradisjoner. Hun har vunnet flere Spellemannspriser og Nordisk Råds musikkpris.
Hun turnerer jevnlig i inn og utland og nå er turen endelig kommet til badeparken i Drøbak.

See The Woman

I 2017 ga hun ut albumet "See The Woman" det var noen som rynket på et øyebryn eller to da de fikk vite at hun sang engelsk på albummet. Men i ettertid har albumet har fått terningkast 5 over hele linja, og Aftenposten mener hun virkelig kommer under huden på lytterne. Videre kaller de det «en fantastisk sfærisk meditasjon full av melankoli og mystikk», med «meningsfulle sanger som bærer i seg både en indre kraft og en ytre skjønnhet»
"See The Woman" er et eterisk, berikende og gjennomgående nydelig stykke kunst. Og at hun fra før av innehar en magnetisk scenekraft er utvilsomt.

Så det er bare å sikre seg billett, dette kommer til å bli noe utenom det vanlige!

Kopirett © Gitarer ved fjorden