fbpx

Dette arrangementet er utsatt!

Vi jobber med å utsette dette arrangementet til 2021

Grunnet anmodning fra myndighetene den 25. april 2020, hvor det er lagt ned forbud mot konserter og arrangementer over 500 personer. Ser vi oss nødt til å utsette alle konserter Færderhelgen 2020 d.v.s. 12- - 13. juni.

Stavangerkameratene besøker Drøbak

Stavangerkameratene består av Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland. I tillegg til å være Stavangerkameratene, er gutta kjent fra både Idol, X-Factor, Skal vi danse, Stjernekamp, Elle Melle og The Voice. Første gang de stod på samme scene var det Stian Blipp som introduserte dem som Stavangerkameratene – og etter det har det navnet bare blitt hengende ved dem.

Adam Douglas tar også turen

Adam Douglas tar også turen til Drøbak samme kveld som Stavangerkameratene. Det var høsten 2017 at Adam Douglas skulle ta steget ut av undergrunnen og inn i de tusen hjem. Hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i Stjernekamp, og endte opp med å vinne hele konkurransen. Den "ukjente" vinneren av Stjernekamp, men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. Det sies at han har spilt på enhver brun kneipe i det ganske land. Selv sier han at han har spilt "endel". Han underdriver. Han sier at han er "ganske interessert i gitar", mens de som har hørt ham spille vil påstå at han er blant de beste i landet. Adam Douglas er en uamerikansk nordmann.

Paulin Voss kommer også...

Paulin Voss lager pop musikk med influenser fra flere genre, har bakgrunn som  klassisk  cellist og  har deltatt som sanger og cellist  på mer enn  80 norske og  utenlandske  plate  innspillinger. Hun har hatt flere singler listet på  bl.a. NRK P1, Radio Sør og Ordentlig  Radio og  har hittill gitt  ut 3 solo album og flere singler med egen musikk.

Gled dere til en helaften i Drøbak lørdag 12. juni

Planen er at gutta går på scenen 21:30, dette blir knallbra!

Paulin Voss

Kopirett © Gitarer ved fjorden