fbpx
Butikksjef Lars Skogmo, Rema 1000 Dyrløkkeveien i Drøbak

Butikksjef Lars Skogmo, Rema 1000 Dyrløkkeveien i Drøbak
Foto: Tore Kubberød/Akershus Amstidende

Kort prat med Lars Skogmo

Butikksjefen på Rema 1000 i Dyrløkkeveien i Drøbak

Gitarer ved Fjorden er veldig glad for at Rema 1000 er hovedsponsor og sammarbeidspartner. Lars Skogmo var butikksjef på "Lille Remaen".
I hvor mange år var du der Lars ?

Jeg hadde den lille butikken akkurat 2 år. Det var en utrolig morsom butikk hvor man kommer veldig nær kunden og blir veldig lokalbutikk. Var en veldig fin reise og fikk god kontakt med masse kunder.

Du var alltid veldig ivrig å rigge til med store Gitarer ved fjorden plakater utenfor butikken noe vi setter umåtelig stor pris på.
Har din iver etter musikk og kultur alltid vært like stor?

Jeg liker å lage litt blest når jeg først er med på noe, det skal synes. Pappaen min hørte alltid på masse musikk når jeg var liten så har alltid likt å ha musikk i bakgrunnen og mamma har alltid sunget i kor, jeg selv spilte 5 år i korps. I senere tid har jeg ikke funnet meg en spesiell sjanger eller gruppe jeg hører på men liker å ha musikk i bakgrunnen og når jeg skal slappe helt av.

Du er alltid veldig blid, hjelpsom og hyggelig Lars har du alltid vært slik?

Takk det var hyggelig å høre. Jeg tok et friår når jeg var russ for å finne ut hva jeg skulle gjøre videre. Da fikk jeg meg jobb på Kiwi i askim og trivdes veldig godt med det. Derfra ballet det egentlig bare på seg, jeg trivdes veldig godt i butikk og med mennesker rundt meg og synes det gir meg noe å se kunder fornøyde. Jeg er veldig opptatt av å gi kunden oppmerksomhet så de føler seg velkommen og så de henvender seg til meg om det skulle være noe. De fleste ser meg bare som blid og hyggelig, noe jeg er når jeg føler butikken er respektabel og klar for kundene, mens ansatte kan seg meg som oppgitt og irritert når jeg føler butikken henger bakpå og vi ikke kan yte den servicen og ha de varene kundene kommer for. Jeg gjenspeiler egentlig stjernetegnet mitt jomfruen ganske så godt, jeg er utpreget vennlig, ganske så perfeksjonist på visse områder og kan ta å meg litt for mange oppgaver så jeg får sikret meg at det blir gjort på min måte.

Ser du er nesten alltid på jobb. I går kveld var vi innom for å prate med deg, men du hadde akkurat dratt hjem, de i butikken sa du var tilbake kl. 03.00 på jobb.
Hva skjer hos dere på disse natterstider?

Hehe det blir et par timer jobb. Jeg har barn 2 barn på 7 og 9, 50% som fortjener å ha meg til stede så noen ganger starter jeg ekstra tidlig så jeg får kommet meg hjem litt normalt så jeg får være med dem. Sen kveld og tidlig morgen er en flott tid til å gjøre småoppgaver som tar litt tid, bygge om hyller, fylle på varer, vaske eller generelt om det er noe som henger. Lista med gjøremål tror jeg aldri er tom uansett.

Hvor mange timer i uken jobber du?

Det blir en del jobbing, jeg ligger nok på et snitt mellom 50 og 70 timer. Timene går fort når man koser seg på jobb.

Hvilke planer har du fremover for den store Remaen?

Første planen som er i gang er å få satt rutinene skikkelig og ha folk som gjør jobben bra så kundene er fornøyde. Vi har ennå litt å gå på her, men ser fremgang hele tiden og får positive tilbakemeldinger.

Så blir det litt finish utvendig i år, skal få rydda opp og fikset litt på grøntarealene og freshe opp bygget litt.

Frem i tid skal vi oppgradere hele butikken innvendig, dette blir ganske så rått, men det blir i 2022 eller 2023.

Har det gått greit for dere i disse Covid-19 tider?

Ja vi er har vært veldig heldige som har hatt jobb og ikke minst åpent gjennom hele covid. Vi hadde en økning på 30% fra 2019 til 2020, og har en positiv trend videre i 2021. Men det er utrolig godt å se at det åpner litt igjen. Drøbak trenger at det åpner opp, her har vi så mange flotte spisesteder nedover gatene i sentrum som må få glede av fine sommerdager.

Er du klar for sommeren og konserter på Gitarer ved fjorden og hvilke konserter har du tenkt deg på?

Hvem er ikke klar for sommeren, sommeren er bare kos, får håpe på skikkelig vær så blir dette bra. Postgirobygget gir meg skikkelig sommerstemnings, så denne konserten må jeg prøve å få med meg.


Partnere:

Kopirett © Gitarer ved fjorden