Skip to main content

Informasjon

Vi holder til i Badeparken i Drøbak, med Oslofjorden som nærmeste naboer. Hovedinngangen til Badeparken, ligger i Kirkegata 18 i Drøbak. (Rett ved kirken) Her kan du nyte musikalske opplevelser, mens båtene seiler forbi i fjorden. Historiske Oscarsborg Festning ser du også ute i fjorden Den historiske borgen rommer nå bl.a. Oscarsborg Hotel Resort, som nylig er blitt en del av "Historic Hotels Worldwide". Ute på borgen finner du også blant annet flere gallerier, museum, gjestehavn, turstier, kanoner og historiske minnesmerker.

Billetter

Billetter kan kjøpes hos ticketco.no. Husk å sikre deg billett så tidlig som mulig.

Det er ikke tillatt med videreformidling av billetter til høyere pris enn pålydende. Kjøper du billett av andre privatpersoner kan ikke vi garantere at du kommer inn på området, da billetter kan være falske eller kopierte. En billett kan kun scannes en gang.

Rullestol (HC) plasser /Ledsagerbevis

Vi ønsker at vår festival skal være for alle, så derfor har vi bare et anbefalt område for folk i rullestol. Med andre ord, sitter du i rullestol er det ikke et krav at du skal sitte der. Det anbefalte området er litt opphøyet, slik at det er lett å se scene og det som skjer der. Vi arrangerer flere steder i Badeparken og i det som kalles Kirkeparken har vi dette opphøyede område vi anbefaler. Arrangementer ved den gamle scenen, anbefaler vi enten å sitte nede ved plattingen eller på toppen av amfiet. På toppen av amfiet er det best utsikt og det er en litt drly bakke du kanskje trenger litt hjelp med.

Vi gir 50% rabatt på ledsager billetter.
Disse kan bestilles pr. arrangement og det er en begrensning på antall ledsager billetter, så vær tidlig ute,
Ledsager oppfordres til å vise ledsagerbeviset uoppfordret når de ankommer arrangement med den de ledsager.

Overnatting

Reenskaug Hotell ligger i umiddelbar nærhet til Gitarer ved fjorden. Hotellet ligger i Storgata med ulike rom, nattklubb, restaurant med mer, les mer om Reenskaug.

Oscarsborg Hotel & Resort er også et alternativ for overnatting, klikk her for mer info. Det går ferge fra Oscarsborg til Drøbak sentrum flere ganger i døgnet, kontakt hotellet for mer info.

Kontantløs

Vi oppfordrer folk til å ta med kort eller Vipps som betalingsmiddel inne på festivalområdet. Det vil være vanskelig å gi tilbake veksel da 99% velger å betale med kort. I tillegg går kort/vipps betaling raskere å køene til drikke og mat blir minimal.

Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Presse

Henvendelser angående presseakkreditering rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Buss

Vi oppfordrer så mange som mulig til å velge buss til/fra Drøbak/Frogn.
Mer info om bussruter finner du her.

Parkering & Shuttlebuss

Grunnet utfordringer med parkering i forbindelse med arrangementer i Drøbak om sommeren, har Frogn kommune innført sommerparking med shuttlebuss.
Les mer her...

Parkering i Drøbak

- For oversikt med kart, se her..
  (man må her trykke på hvert enkelt sted for å få opp kart)
- Google Maps - som viser parkering i Drøbak, se her..
  (Parkering er markert med blå "P")

Taxi

Follo Taxi tlf.: 064 85 / www.follotaxi.no

Båthavner, for deg som kommer med egen båt

Drøbak Båthavn
Drøbak Gjestehavn
Oscarsborg Gjestehavn

Logo

Trenger du vår logo?, da kan du laste den ned på følgende link